Senin, 19 Maret 2012

Campursari Didi Kempot - Nurhana - Taman Jurug.Mp3 Dan Lirik

Campursari Didi Kempot - Nurhana - Taman Juruk Mp3 Dan Lirik

Free Download Campursari Mp3 Dangdut Terbaru :

Lirik Dangdut Koplo dan Campursari "Taman Jurug"
Artis : Didi Kempot - Nurhana (Campursari Dangdut Koplo)
Judul : Taman Jurug
Lirik Campursari Didi Kempot - Nurhana - Taman Jurug

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Nurhana - Taman Jurug Lyrics

TAMAN JURUG
Vokal : Didi Kempot - Nurhana
Ciptaan : Anjarany
Produksi : Dasa Studio

NING KUTHO SOLO, TUWO LAN MUDO,
NYANG TAMAN JURUG ING PINGGIR BENGAWAN SOLO
MUDO LAN MUDI, AWAN LAN MBENGI,
DO SUKO-SUKO NANGING OJO NGIKET JANJI

CAHYANING BULAN NRAJANG PUCUKING CEMORO
ANGIN KANG TEKO SASAT NGGOWO GENDING TRESNO
BANYU BENGAWAN SINOROT CAHYANING BULAN
LIR SEWU DIAN ALERAP NGGUGAH KENANGAN

NGERSAKNE OPO, MUNG SARWO ONO,
NING TAMAN JURUG TAMAN ENDAH KUTHO SOLO
PAPAN KREASI, MUDO LAN MUDI,
SING TUWO-TUWO WELINGE OJO NGANTI KERI

REFF :

Kembali ke atas�.
Download Lagu Campursari Didi Kempot - Nurhana - Taman Juruk.Mp3
Download Via 4Shared

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.